Zelfhulpgroep voor mannen die in hun jeugd te maken hebben gehad met seksueel misbruik door een familielid, zoekt een tweede contactpersoon.

Binnenkort start er een nieuwe groep voor mannen die in hun jeugd te maken hebben gehad met seksueel misbruik door een familielid. In deze groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je (h)erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Als contactpersoon ben je samen met de andere contactpersoon de karttrekker van de groep. Je deelt jouw ervaringen en vindt (h)erkenning, steun en begrip bij elkaar. Daarnaast bewaak je het groepsproces en ben je aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich aanmelden voor deze groep.

Interesse?

Om je aan te melden als contactpersoon of om deel te nemen aan de groep kun je contact opnemen via mail/telefoon:  info@zelfhulpnetwerk.nl / 040-2118328.

Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelfhulpnetwerk.nl