Zelfhulpgroep voor mensen met autisme zoekt contactpersonen.

 

Het thema autisme staat in deze groep centraal en in deze groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Ook mensen die niet de diagnose autisme hebben, maar zich wel herkennen in bepaalde kenmerken zijn welkom in de groep. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je (h)erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Als contactpersoon ben je samen met de andere contactpersoon de kartrekker van de groep. Je bewaakt het groepsproces en je bent aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich aanmelden voor deze groep. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met (kenmerken van) autisme. Maar heb je affiniteit met de doelgroep of ben je naasten van iemand met autisme, dan nodigen we je uit om te reageren.

De groep komt 1x per maand samen in Eindhoven.

Interesse?

Om je aan te melden als contactpersoon kun je contact opnemen via mail/telefoon:  info@zelfhulpnetwerk.nl / 040-2118328.

Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelfhulpnetwerk.nl