De zelfhulpgroep Narcistische mishandeling heeft ruimte voor nieuwe deelnemers.

Heb je in het verleden te maken gehad met een narcist of psychopaat, of zit je er nog middenin? Is je ouder/partner/baas niet per sé een narcist of psychopaat, maar iemand met trekken daarvan? Ook al weet je niet precies wat er gebeurt, een intensieve relatie met zo iemand kan ernstige gevolgen hebben. Je raakt in de war en vervreemd van jezelf. In deze groep lezen we het boek Herstellen van narcistische mishandeling* en bespreken wat we eruit herkennen. De auteur Iris Koops schrijft: “In dit werkboek ontleed ik niet alleen wat [narcisten] doen en waarom, maar ik vertel je ook heel concreet hoe je je ertegen kunt wapenen. Door middel van de opdrachten werk jij aan je herstel.” En: “De weg uit de duisternis is terug te vinden”. Zij spreekt uit eigen ervaring.

Voor wie?
Voor mensen die een intensieve relatie hebben (gehad) waarin zij het gevoel hadden gemanipuleerd of misbruikt te worden. En vooral: voor mensen die zodanig hiervan willen herstellen, dat ze het nooit meer hoeven meemaken.

Hoe werkt het?
Wij komen samen op Zoom, iedere dinsdagavond van 19:30 tot 20:30. Wij lezen een stuk uit het boek en delen erover (dit laatste is niet verplicht). Omdat iedereen hun eigen herstel doormaakt, reageren we niet op het verhaal van anderen, maar focussen we op ons eigen proces.

Aanmelden:
Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden kun je kun je contact opnemen via mail/telefoon: info@zelfhulpnetwerk.nl /040-2118328.

* Koops, I. (2014). Herstellen van Narcistische Mishandeling (20e druk). Stichting Het verdwenen zelf.

Disclaimer: Wij zijn niet verbonden aan Stichting Het verdwenen zelf, ook al steunen wij hun activiteiten van harte.