Zelfhulpgroep voor moeders waarvan hun kindje is overleden (vanaf 25 weken zwangerschap tot de leeftijd van 1,5 jaar) zoekt een tweede contactpersoon èn deelnemers.

De zelfhulpgroep ‘Ik noem je naam’ zoekt nieuwe deelnemers. Het thema verlies staat centraal in deze zelfhulpgroep en is bedoeld voor moeders waarvan hun kindje is overleden: vanaf 25 weken zwangerschap tot de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar. In deze zelfhulpgroep kunnen deelnemers ervaringen delen en elkaar steunen om zo het verlies draaglijker te maken. Je vindt (h)erkenning, steun en begrip bij lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt.

Ook zoekt deze groep nog een tweede contactpersoon. Als contactpersoon ben je – samen met de andere contactpersoon – kartrekker van de groep. Je bewaakt het groepsproces en bent aanspreekpunt voor onze organisatie en voor mensen die zich aanmelden voor de groep.

Voor meer informatie of om je aan te melden als deelnemer of contactpersoon kun je contact opnemen met het Zelfhulp Netwerk via 040-2118328 of via info@zelfhulpnetwerk.nl Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen ga naar www.zelfhulpnetwerk.nl